logo
Ieder mens is anders

 

 


sinaasappelIeder mens is anders, dus elke behandeling door de diëtist is maatwerk. Tijdens het eerste bezoek aan de diëtist zult u daarom veel vragen krijgen: over uw eetgewoontes, uw gezondheid, uw medische gegevens, uw verwachtingen en uw wensen. Daarna maakt de diëtist een behandelplan en een persoonlijk advies.

 

In de volgende consulten zal de diëtist uitleg en informatie geven over voeding, deze aanpassen aan uw persoonlijke situatie en samen met u zoeken naar oplossingen voor eventuele knelpunten. Uiteraard zal zij u ook ondersteunen bij het opvolgen van het advies, bijvoorbeeld door middel van:

  • Handige tips voor het veranderen an uw eetgewoontes
  • Oefeningen en motivatietechnieken
  • Praktische informatie over wat er op het etiket staat en waar u welke producten kunt kopen
  • Suggesties voor speciale gelegenheden, zoals uit eten gaan, feestjes en op vakantie gaan.

Voeding Vitaal werkt tevens met een bio-impedantie meter. Dankzij deze moderne uitrusting wordt inzicht verkregen in de resultaten van extra lichaamsbeweging en/of veranderingen in uw eetgewoonten. U krijgt een goed beeld van de lichaamssamenstelling: lichaamsvet, vocht en vetvrije massa (botten, organen, spieren). Deze meting is zeer geschikt voor mensen die willen afvallen, maar ook bij ondergewicht en COPD werkt een bio-impedantiemeting stimulerend.